Готов ли си за първото предприемаческо състезание на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“?

Най-добър старт-ъп проект на ПУ „Паисий Хилендарски“

Под патронажа на Ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ –
проф. д-р Румен Младенов

4-6 ноември 2022

-394Дни -18Часове -6Минути -8Секунди

За конкурса?

Ние, екипът организатори от Пловдивски университет, търсим точно теб и знаем как да ти помогнем! Включи се в конкурса „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“– първото по рода си предприемаческо състезание в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Събитието включва специално разработен модул лекции, които ще се водят от експерти, и ще са в помощ на бъдещите бизнес идеи.

Защо да участвам?

Реализация на идеите

Защото собственият бизнес дава възможност за реализация на идеите.

Работиш за себе си

Мечтата да работиш за себе си може да стане реалност!

Сам определяш правилата

Имаш финансова независимост, избираш екипа си и създаваш правилата!

Успех на всички участници!

Студенти и преподаватели от ПУ, които имат иновативни бизнес идеи и мечтаят за собствена фирма. Можеш да се регистрираш, като попълниш регистрационния формуляр, за да не пропуснеш много интересната надпревара и лекционна част от събитието.

Създай своя старт-ъп проект, като използваш приложения макет и спазваш указанията за оформление и обем до 25 стандартни страници. Подай си проекта посредством онлайн формата до 15.10.2022 г.
Ако искаш да бъдеш част от публиката, да раздаваш оценки на проектите (в оценъчната карта е включен Вот на публиката) и да чуеш интересната лекционна част, можеш да резервираш своето място отново чрез регистрационната ни форма.
Конкурсът „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“ е твоята възможност да развиеш потенциала си и да бъдеш забелязан от всички в бранша. А защо не и да получиш предложение за работа или стаж?

Вече знаеш, че искаш да се развиваш в предприемачеството и имаш идея за старт-ъп проект.
Имаш практически първоначални познания и се стремиш да разкриеш своите качества и потенциал.
Готов ли си да бъдеш най-добрият предприемач на ПУ?
Искаш ли да споделиш твоята старт-ъп идея и да участваш в университетско състезание?

Ние, екипът организатори от Пловдивски университет, търсим точно теб и знаем как да ти помогнем! Включи се в конкурса „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“- първото по рода си предприемаческо състезание в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Събитието включва специално разработен модул лекции, които ще се водят от експерти, и ще са в помощ на бъдещите бизнес идеи.

Ако имаш интереси в сферата на бизнеса, мениджмънта, уеб дизайна, маркетинга, програмирането, оптимизацията на сайтове или копирайтинга, то побързай да се запишеш за участие чрез регистрационната форма (линк към формата). Няма значение дали си студент в ПУ или преподавател. Възрастта също не е от значение. Единственото, от което се нуждаеш, е да разкриеш потенциала си, като участваш в конкурса, целта на който е да се изготви реален проект, иновативен старт-ъп с възможност за практическа реализация.
В състезанието ще имаш възможност да развиеш работата си в екип, да допринесеш със свои идеи и да бъдеш оценен от професионално жури и представители на бизнеса. Подготви твоя старт-ъп проект според указанията, като използваш приложения МАКЕТ (линк към макета).
Форумът „Светът на предприемача“ започна на 20.04.2022 г и влючва разнообразни мероприятия, които са насочени към възможностите за създаване на предприемаческа култура и умения сред студенти и преподаватели на ПУ „Паисий Хилендарски“. Организатори на събитията са екип на ТТО, екип на Международен проект InnoChange, Студентски съвет към ПУ и студентски Клуб на мениджъра.
Серията от безплатни събития, в които участват успешни предприемачи, може да гледате на запис в youtube канала на Клуб на мениджъра на следния линк https://www.youtube.com/channel/UC3TfTMWKlk9kAzLLYxxOEWw.
Участниците споделят за трудностите, успехите, възможностите, мотивацията, смелостта и още много ключови моменти, за да бъдем успешни в бизнеса! Концепцията е основана на идеята „Учи се от успелите“, като няма нищо по-мотивиращо от добрия пример. Затова сме се постарали гостите да бъдат успешни предприемачи, които работят за себе си, които всеки ден преодоляват трудности, но и са пример как с много труд се постигат високи резултати. Всички присъстващи ще могат да задават въпросите, които ги вълнуват, да споделят притесненията си, да получат безценни съвети.
Информация за събитията, лекторите, датите, място на провеждане можеш да получиш по няколко начина:
От сайта на ТТО: https://tto.uni-plovdiv.bg/?page_id=55
От Facebook страницата на ТТО: https://www.facebook.com/TTOUniPlovdiv

Конкурсът „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“ ще се проведе на 4 и 5 ноември 2022г. в ПУ „Паисий Хилендарски“ (Ректорат) и има изцяло практическа насоченост.
15.10.2022 г – Краен срок за подаване на старт-ъп проекти, оформени според изискванията. Първият тур на конкурса включва оценяване на старт-ъп проекти. Журито оценява проектите по предварително обявена карта за оценка, класира проектите, които преминават на следващия етап!
01.11.2022 г – Получаване на съобщение за преминаване към втори етап – презентиране на старт-ъп проект
04.11.2022 г – Презентиране на старт-ъп проект. Вторият тур включва презентация в рамките на 10 минути на проекта, начало 09:00 ч, ПУ, и получаване на допълнителни точки към проекта.
05.11.2022 г – Лекционен модул – ще бъдат представени специализирани лекции от водещи лектори, които са безплатни за всички присъстващи, и ще повишат компетентностите в контекста на дигиталния маркетинг, предприемачески умения, мениджмънта и много други.
06.11.2022 г – Церемония по награждаване на спечелилите проекти, ще бъдат дадени от компаниите, спонсори на събитието, специални награди, ще има много изненади, коктейл за всички присъстващи.
Очакваме Ви с нетърпение на това топ събитие за ПУ! За нас ще е удоволствие да получим интересни старт-ъп проекти и да покажем пред обществото, че семейството на ПУ включва креативни, смели, мотивирани хора, които имат иновативни идеи!

Първо място– 2000 лв

Второ място – 1000 лв

Трето място – 500 лв

Специални награди от спонсорите на събитието – ваучери за книжарници, материални награди, предложение за работа, 6 стажански места в IT фирми, Google ADS ваучери и др.

Спонсори

Контакти

Къде ще се проведе събитието – ул. „Цар Асен“ № 24, ПУ „Паисий Хилендарски“ Ректорат

Тел. 0887461272

E-mail: tto@uni-plovdiv.bg 

Facebook: https://www.facebook.com/TTOUniPlovdiv